Personvern

1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Norsk Heiskontroll (NHK) sitt kundesenter har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysningene som lagres på kundeportal.nhk.no.

 

2. Hva er formålet med behandling av personopplysningene?

For at vi skal få opprettholdt våre forpliktelser med å varsle kunden før vi kommer for å utføre kontrolltjenestene og for å gi beskjed om ny rapport har vi behov for å registrere følgende personopplysninger. I tillegg bruker vi opplysningene for utsendelse av nyhetsbrev:

  • navn
  • e-postadresse
  • telefonnummer
  • stilling/rolle i den virksomheten som den registrerte representerer

Opplysningene vil ikke bli brukt til annet formål enn det som er oppgitt på denne siden, med mindre det er eksplisitt oppgitt og du gir aktiv aksept i annen sammenheng.

 

3. Hvilke personopplysninger behandles?

  • navn
  • e-postadresse
  • telefonnummer
  • stilling/rolle

 

4. Hvor hentes opplysningene fra?

Opplysningene hentes fra registreringsskjemaet du fyller ut når du fullfører registreringen som bruker på kundeportal.nhk.no. I tillegg lagrer vi informasjonskapsler (cookies) fra din bruk av nettstedet på Internett-serveren dersom du ikke aktivt blokkerer slik lagring for at din nettleser skal kunne huske deg som bruker på Min Side.

 

5. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

NHK baserer sin virksomhet utelukket på en digital plattform, så for at våre kunder skal få tilgang til kontrollrapportene trenger vi noen få opplysninger om våre brukere:

  • navn
  • e-postadresse
  • telefonnummer

Du kan velge at informasjonskapsler (cookies) ikke skal lagres på Internett-serveren, ved å endre innstillinger i din nettleser.

 

6. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

NHK lagrer personopplysningene dine i en database beskyttet av brannmur. Dersom du ønsker å slette din brukerprofil ber vi deg kontakte oss på kundeservice@nhk.no så vil vi deaktivere din brukerprofil.

 

7. Hvilke rettigheter har den registrerte?

Personopplysningsloven sikrer deg retten til innsyn i egne personopplysninger,  jf. §18, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger, jf. §§ 27 og 28. Du finner Personopplysningsloven her.