Om min side

Min Side er en digital tjeneste for alle våre kunder og samarbeidspartnere.

Min Side er en digital tjeneste for alle våre kunder og samarbeidspartnere og gir deg full oversikt og sikkerhet for dine rapporter og historikk.

​Eier av heis/løfteinnretning
Min Side gir deg som heiseier oversikt over alle dine løfteinnretninger, kontrollrapporter og teknisk informasjon. Straks våre kontrollører har utført sikkerhetskontroll på en eller flere av dine løfteinnretninger, er rapporten tilgjengelig på Min Side. Heiseier kan også benytte seg av en forvalter til å påse at anleggets drift er trygg og at periodisk sikkerhetskontroll gjennomføres hvert annet år.​

Heisleverandør/servicefirma
Som leverandør av heis og andre løfteinnretninger kan du på Min side legge inn bestilling på sluttkontroll av nyanlegg og få oversikt over rapporter etter samsvarskontroll/sluttkontroll. Som servicefirma har du også tilgang til informasjon om løfteinnretninger hvor dere står registrert som servicefirma. Rapporter og andre data om løfteinnretningene er tilgjengelig når heiseier har tillater det. Det er også mulig å avvikshåndtere feil og mangler i systemet.

Har du spørsmål om Min side,
så kontakt vår kundeservice :

Epost: kundeservice@nhk.no​   |  Tel.: 22184580